Hot items

Is jouw huis inbraakproof?!

//Hoe ‘inbraakproof’ is jouw huis?\\
Een hoge heg of een onverlicht portiek of voorportaal. Ideale situaties voor een inbreker. Hij kan zich verstoppen en is in het donker slecht te zien voor voorbijgangers. Niemand die hem stoort. Kijk eens kritisch naar je eigen huis. Snoei op tijd en sluit tijdschakelaars aan op je binnen- en buitenverlichting
#donkeredagenoffensief #woninginbraken

Afbeelding kan het volgende bevatten:
 plant, boom, huis en buiten

Tijdens een actie in ons district werd in totaal 101 kilogram illegaal vuurwerk in beslaggenomen. Vuurwerk dat ligt opgeslagen in woningen, in de woonwijk, levensgevaarlijk dus!

Heeft u een vermoeden dat iemand in uw omgeving ook niet kon wachten met vuurwerk kopen? Laat het ons weten via 0900-8844 of via Meld misdaad anoniem. Help ons deze gevaarlijke situaties te voorkomen. #dh247

Politie Loosduinen, Politie Scheveningen, Politie Overbosch

//Laat het licht aan!\\
Inbrekers zoeken naar huizen waar op dat moment niemand thuis is. Vaak zijn dat huizen waar geen licht brandt. Wek dus altijd de indruk dat er iemand thuis is. Een tijdschakelaar kan je hierbij helpen. Hiermee zorg je ervoor dat de verlichting op wisselende plekken in je woning aan- en uitgaat.
#Donkeredagenoffensief #woninginbraken

Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht

Straatroven: Wees alert!

#STRAATROVEN: WEES ALERT!

Tijdens een onderzoek van het team Veel Voorkomende Criminaliteit van politieteam Segbroek is opgevallen dat drie straatroven op dezelfde manier en op dezelfde locatie zijn gepleegd. De politie wijst hierop en zoekt nog getuigen van deze straatroven.

Op zaterdag 03 november 2018 te 18:30 uur vond er een beroving plaats op het perron tramhalte Loosduinseweg lijn 11, aan de Tripstraat te Den Haag. Hierbij werd een vrouw van 66 jaar uit Den Haag bestolen. Voorafgaand aan deze beroving liep zij op het perron, ter hoogte van de kruising met de Asmansweg, toen er plotseling aan haar handtas werd getrokken.

De vrouw keek om en zag een jongen met een Noord-Afrikaans uiterlijk aan haar tas trekken. De vrouw kwam hierdoor ten val en de jongen wist er vandoor te gaan met de tas. Hij stapte achterop een scooter bij een bestuurder die kennelijk bij de tramhalte aan het wachten was.

De tas werd korte tijd later op het Koningsplein teruggevonden en op het politiebureau teruggegeven aan de Haagse.

Het signalement van de berover is:
18 a 20 jaar
1.75 a 1.80 m
Licht gezet postuur
Getinte huidskleur
Kort krullend opgeschoren haar aan de zijkanten en achterkant
Donkerblauw trainingspak met witte strepen op beide zijden (vermoedelijk Adidas)

Signalement scooter bestuurder:
Getinte huidskleur
Donker baseball petje
Zwart trainingspak

De twee andere straatroven waren op 07 oktober om 21:45 uur en op 25 oktober om 20:35 uur jl.. Wij vragen u extra alert te zijn. Daarnaast zijn wij op zoek naar getuigen van deze drie straatroven. Als u getuige bent kunt u zich melden bij politieteam Segbroek via 0900-8844. Anoniem mag ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. #DH247

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE