Meldpunt

Stichting Mafuganova Valkenbosch - Bewonersorganisatie "Nieuwe Stijl"

Mailadres: mafuganova@live.nl

Belangrijke informatie;
NB: het bijwerken van informatie op deze website ten doel voor de bewoners is gerechtvaardigd. Bij alle informatie wordt de auteur altijd vermeld. Wij gebruiken dan ook de informatie uit de social media (o.a. via delen Facebook, Instragram e.a. openbare kanalen. Daarbij worden de teksten overgenomen met zoveel mogelijk de vermelding van de maker(s).

De foto's die op onze website staan zijn prive en in eigen beheer.

Deze website is niet commercieel en de berichtgevingen worden zoveel mogelijk vernieuwd en gecontroleerd op eventuele auteursrechten. De meeste berichtgevingen op deze website zijn openbaar en gerelateerd naar andere niet commerciƫle websites.

Stichting Mafuganova Valkenbosch (ReVa) - Bewonersorganisatie "Nieuwe Stijl" is GEEN commerciƫle organisatie, maar een Non-Profit.

NB: aan deze website zijn GEEN inkomsten verbonden ten behoeve van de Stichting Mafuganova Valkenbosch (ReVa) - Bewonersorganisatie "Nieuwe Stijl".

Eigenaar van de website: www.123website.nl waarvan Mafuganova het huurt en een eigen domeinnaam heeft als mafuganova. De BANNERS die op de website worden getoond zijn geen inkomsten voor de Stichting, maar voor de eigenaar van de website. De banners worden door de eigenaar van de website geplaatst met goedkeuring van de Stichting Mafuganova waardoor de Stichting goedkoper uit is voor wat betreft de "huur" van de website.

Onze teksten worden regelmatig gecontroleerd door de technische dienst van de website.Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in:

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE