Meldpunt

Stichting Mafuganova Valkenbosch

Via het contactformulier; onderaan deze pagina voor al uw vragen en/of opmerkingen. De stichting heeft GEEN vast kantooradres. Het is een Stichting bestaande uit een aantal vrijwillige bewoners uit de buurt die bij elkaar om de keukentafel vergaderen. 

Belangrijke informatie;
NB: het bijwerken van informatie op deze website ten doel voor de bewoners is gerechtvaardigd. Bij alle informatie wordt de auteur altijd vermeld. Wij gebruiken dan ook de informatie uit de social media (o.a. via delen Facebook, Instragram e.a. openbare kanalen. Daarbij worden de teksten overgenomen met zoveel mogelijk de vermelding van de maker(s).

De foto's die op onze website staan zijn prive en in eigen beheer.

Deze website is niet commercieel en de berichtgevingen worden zoveel mogelijk vernieuwd en gecontroleerd op eventuele auteursrechten. De meeste berichtgevingen op deze website zijn openbaar en gerelateerd naar andere niet commerciële websites.

Stichting Mafuganova Valkenbosch is GEEN commerciële organisatie, maar een Non-Profit - zonder inkomsten en subsidies.

NB: aan deze website zijn GEEN inkomsten verbonden ten behoeve van de Stichting Mafuganova Valkenbosch (ReVa).

Eigenaar van de website: www.123website.nl  De BANNERS die op de website worden getoond zijn geen inkomsten voor de Stichting, maar voor de eigenaar van de website. De banners worden door de eigenaar van de 123website geplaatst. 

Onze teksten worden regelmatig gecontroleerd door de technische dienst van de website.
Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in:

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE