Meldpunt

Stichting Mafuganova Valkenbosch (ReVa) Bewonersgroep/BO

Mailadres: mafuganova@live.nl

Belangrijke informatie;
NB: het bijwerken van informatie op deze website ten doel voor de bewoners is gerechtvaardigd. Bij alle informatie wordt de auteur altijd vermeld. Wij gebruiken dan ook de informatie uit de social media (o.a. via delen Facebook, Instragram e.a. openbare kanalen. Daarbij worden de teksten met eventuele foto's overgenomen met zoveel mogelijk de vermelding van de maker(s). En gaan wij vanuit dat de maker van een desbetreffende tekst met eventuele foto; (bij het niet willen publiceren op een andere website en/of andere Social Media), de desbetreffende tekst met eventuele foto heeft beveiligd. Bijvoorbeeld door middel van een watermerk of een copyrights indicatie.

Deze website is niet commercieel en de berichtgevingen worden zoveel mogelijk vernieuwd en gecontroleerd op eventuele auteursrechten. De meeste berichtgevingen op deze website zijn openbaar en gerelateerd naar andere niet commerciƫle websites.

Stichting Mafuganova Valkenbosch (ReVa) is GEEN commerciƫle organisatie, maar een Non-Profit (Sociaal/Welzijn) bewonersgroep/BO

NB: aan deze website zijn GEEN inkomsten verbonden ten behoeve van de Stichting Mafuganova Valkenbosch (ReVa).

Eigenaar van de website: www.123website.nl waarvan Mafuganova het huurt en een eigen domeinnaam heeft als mafuganova.

Onze teksten worden regelmatig gecontroleerd door de technische dienst van de website.Schrijf hier uw bericht. Vul het formulier in:

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE