Mededelingen voor omwonenden in ReVa

heeft U een vermoeden? Altijd melden!

informatiebron: https://meld.nl/melding/misstanden-en-integriteit/ondermijning/

ondermijning melden

ondermijning 

Ondermijning melden via Centraal Meldpunt Nederland: Meld.nl. Criminelen proberen via bedrijven en overheden hun zaken gedaan te krijgen. Hun activiteiten werkt maatschappij ontwrichtend. Legale diensten en bedrijven worden gebruikt om hun zaken voor elkaar te krijgen. Ook witwassen van uit criminaliteit verkregen geld is ondermijnende criminaliteit: via aankoop van vastgoed, gronden en overname van bedrijven komt zo het geld in de bovenwereld. Criminelen verkennen ook steeds vaker bij (semi)overheden hoe zij hun zaken gedaan kunnen krijgen. Dit kan gepaard gaan met omkoping, intimidatie en infiltratie. Criminelen infiltreren in de politiek op lokaal niveau. Georganiseerde criminaliteit mag nooit gefaciliteerd worden door de overheid en bedrijfsleven. Onderzoek naar ondermijning via meld.nl laten uitvoeren. 

MELD ONDERMIJNING

Pas op voor Vastgoedbeleggers!

Op Nextdoor vele berichtgevingen van bewoners uit onze wijk. Agressieve Vastgoedbeleggers, die geinteresseerd zijn in je woning. Er worden op het moment vele brieven van enkele Vastgoedbeleggers BV bij iedere huisnummers per straat in de brievenbussen gedeponeerd.

Met teksten zoals; We hebben interesse in uw woning! Wij kopen in de meeste gevallen zonder financiële voorbehouden. Met onze expertise en kennis van de vastgoedmarkt zijn wij in staat om binnen 48 uur een vrijblijvend bod uit te brengen op uw woning. Wij kunnen snel schakelen! Uw woning staat in een korte tijd te koop. U heeft geen zorg. Wij betalen voor u huis en kunt u snel verhuizen. 

Zeer belangrijk! Gelet op: vele(n) bekende Vastgoed BV die vele panden opkopen voor goedkope prijzen, vervolgens vlug doorverkopen voor duurdere prijzen. Of de opgekochte panden te verknippen in Turn-Key house, studio s of appartementen.

Op dit soort beleggers moet je niet op reageren! Het is pure business voor deze beleggers. En erg brutaal en vooral uitgekookt om dit soort business brieven te deponeren bij iedere huisnummers. 

Als je je huis wilt verkopen dan gewoon via Funda en via de welbekende makelaars. Zodat gezinnen e.a. op een eerlijke normale methode een huis kunnen kopen. En geen vastgoedboys die onze panden verknippen en dan hoge huren vragen voor een te kleine woonruimte en of hoge verkoop prijzen vragen.

Geef het zoveel mogelijk door aan je buren, vrienden, kennissen e.a. en zorg dat dit soort Vastgoedbeleggers GEEN grip kunnen krijgen op onze al zeer verdichte wijken. Met name op onze authentieke panden in beschermd stadsgebieden. Maar ook dat gezinnen, starters e.a. meer kans kunnen krijgen op woningen met een normaal koop en/of huurprijs.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE