Mededeling voor omwonenden van bepaalde klachten

Bewonersbrief Omwonenden Jumbo Weimarstraat

Informatie brief omwonenden Jumbo Weimarstraat.

Aan de bewoners van dit pand. Onderwerp: verbouwing Jumbo winkel aan Den Haag Weimarstraat.

Den Haag, 17 februari 2021.

Beste bewoner,

Middels deze brief wil ik u laten weten dat de Jumbo winkel aan de Weimarstraat in Den Haag wordt verbouwd. De werkzaamheden vinden plaats van 16-02-2020 tot 09-02- 2021. Dit kan zorgen voor enig geluidsoverlast. Uiteraard wordt geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Sluiting en heropening De winkel sluit op zaterdag 20 februan 202'l haar deuren voor de verbouwing. Op woensdag 10 maart 2A21 om 9.00 uur zal de winkel heropend worden.

Gratis La Place chocolade reep en bloemen Bij de heropening van de winkel ontvangen de eerste 150 klanten gratis een boeket bloemen. Tevens ontvangt u tot en met zondag 14 maart bij besteding vanaf € í5,- aan boodschappen een gratis La Place chocolade reep. lk hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze excuses voor het eventuele ongemak en de overlast tijdens de bouwwerkzaamheden.

Graag tot ziens in onze nieuwe winkel! Met vriendelijke groet,

llias Chohabi Filiaalmanager J umbo Weimarstraat.

Pas op voor Vastgoedbeleggers!

Op Nextdoor vele berichtgevingen van bewoners uit onze wijk. Agressieve Vastgoedbeleggers, die geinteresseerd zijn in je woning. Er worden op het moment vele brieven van enkele Vastgoedbeleggers BV bij iedere huisnummers per straat in de brievenbussen gedeponeerd.

Met teksten zoals; We hebben interesse in uw woning! Wij kopen in de meeste gevallen zonder financiële voorbehouden. Met onze expertise en kennis van de vastgoedmarkt zijn wij in staat om binnen 48 uur een vrijblijvend bod uit te brengen op uw woning. Wij kunnen snel schakelen! Uw woning staat in een korte tijd te koop. U heeft geen zorg. Wij betalen voor u huis en kunt u snel verhuizen. 

Zeer belangrijk! Gelet op: vele(n) bekende Vastgoed BV die vele panden opkopen voor goedkope prijzen, vervolgens vlug doorverkopen voor duurdere prijzen. Of de opgekochte panden te verknippen in Turn-Key house, studio s of appartementen.

Op dit soort beleggers moet je niet op reageren! Het is pure business voor deze beleggers. En erg brutaal en vooral uitgekookt om dit soort business brieven te deponeren bij iedere huisnummers. 

Als je je huis wilt verkopen dan gewoon via Funda en via de welbekende makelaars. Zodat gezinnen e.a. op een eerlijke normale methode een huis kunnen kopen. En geen vastgoedboys die onze panden verknippen en dan hoge huren vragen voor een te kleine woonruimte en of hoge verkoop prijzen vragen.

Geef het zoveel mogelijk door aan je buren, vrienden, kennissen e.a. en zorg dat dit soort Vastgoedbeleggers GEEN grip kunnen krijgen op onze al zeer verdichte wijken. Met name op onze authentieke panden in beschermd stadsgebieden. Maar ook dat gezinnen, starters e.a. meer kans kunnen krijgen op woningen met een normaal koop en/of huurprijs.

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE