Belangrijk nieuws voor je wijk

Project Leefbaarheid woonomgeving EN Veiligheid Weimarstraat eo

Een mooi initiatief van een aantal bewoners uit de Noorderbeekdwarsstraat. Project Leefbaarheid woonomgeving EN Veiligheid Weimarstraat e.o.

Zij hebben ons om samenwerking gevraagd. Om dit wijkdeel aan te pakken. Ook het Stadsdeelkantoor Segbroek is om raad gevraagd. Veel drugsoverlast in het deel waar teveel coffeeshops zijn.

De bewoners komen in opspraak. Veel jonge gezinnen met kinderen die niet meer buiten kunnen spelen. Ook s' avonds veel overlast. De bewoners hebben moeite om op straat te komen vanwege agressieve bezoekers, dealers etc.

Alleen maar handhaven helpt niet meer. Na 38 jaar gedoogbeleid is het nu wel klaar met dit over concentratie gebied. We hopen om medewerking van de coffeeshophouders en ook dat zij begrip hebben voor bewoners en andere ondernemers. Het is niet gezond zoveel coffeeshops op een kluitje.

Inmiddels is de burgemeester ook op de hoogte gesteld EN de lokale politiek.

 

 

Realisatie van twee verkeersdrempels

Eindelijk is het dan zover:  Realisatie van twee verkeersdrempels. In de Fultonstraat (nabij het kruispunt Fultonstraat/Marconistraat) en in de Marconistraat (nabij het kruispunt Marconistraat/Fultonstraat).

Voor de veiligheid van onze spelende buurtkinderen EN voor de overige bewoners.

Onze dank is groot naar de desbetreffende wegbeheerders in Segbroek.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE