festiviteiten

Tijdens de braderie Weimarstraat op zaterdag 8 juni 2019 heeft het Koetshuis Helanso (Kadoshop) Noorderbeekdwarsstraat 214 (Nabij de Weimarstraat) vanaf 11.00 uur twee komische lakeien. Mr. Rejien en Mrs. Grejien.
Ook is er een Art Nouveau sfeer aanwezig in het Koetshuis. Wist U dat het Pinksterweekend in het teken staat van Art Nouveau - Den Haag rond 1900?
Het Art Nouveau Festijn vindt plaats in Den Haag en wordt georganiseerd door het Feest der Poëzie.
Beleef de sfeer van de Art Nouveau.
Vrijdag 7 t/m maandag 10 juni 2019.
Den Haag was rond 1900 een stad die overliep van nieuwe inzichten en moderne inspiratie. Dit kwam tot uitdrukking in alle kunstvormen: literatuur, muziek, beeldende kunst, theater en architectuur.

*Koetshuis Helanso heeft een assortiment kado artikelen in de sfeer van Art Nouveau. Spiegels, schilderijen, sieraden doosjes en nog veel meer.
Tijdens de braderie op zaterdag 8 juni 2019 vanaf 11.00 uur kunt U uw hart ophalen aan al die mooie kado’s.
Ook het interieur van het koetshuis is in een bepaalde sfeer. Met veel details uitgedrukt en veel sierwerk

De buitengevel is eveneens opvallend met mooie beelden. Opgesierd met vlaggen aan de gevel.
Een bezoekje is aan te raden en U ziet veel Art Nouveau details terug.
U waant zich weer terug in de tijd van 1900.

 

Beste Buurtgenoten!
Kom tijdens de braderie Weimarstraat op zaterdag 08 juni 2019 naar de Noorderbeekdwarsstraat 218 (WijWeimar) EN Noorderbeekdwarsstraat 214 (Koetshuis Helanso).
Vanaf 11.00 uur beginnen bij deze twee locaties leuke en verrassende festiviteiten.
Het Koetshuis Helanso heeft vanaf 11.00 uur twee komische lakeien, die voor grappige acts en/of verwarde situaties teweeg brengen…………Houd je van lachen en moet je je buik vasthouden……dan zijn de twee lakeien echt iets voor jou!
Ook heeft het Koetshuis Helanso nieuwe leuke kado artikelen voor te gekke braderie prijzen……te herkennen bij een mooie stand met fluwelen doeken……

PROGRAMMA BUURTGROEP WIJ WEIMAR
11.00: Open
12.00: Wandeling Tegelweetjes
15.00: Cees Grimbergen
(Rondom 10, omroep MAX)
vertelt over zijn jeugd in de
Weimarstraat.
Hele dag: Informatie en brainstormen over
onze plannen voor de Weimarstraat.
Kom langs en denk mee!
Hele dag: Muziek en fototentoonstelling

Zeg het voort! Zeg het voort!

Tot zaterdag 8 juni 2019!

 

 

Kom buurten bij Wij WEIMAR op Koningsdag 27 april

Op zaterdag 27 april is het feest rond de buurtwinkel van WIJ WEIMAR op de hoek van Weimarstraat en Noorderbeekdwarsstraat ( 218 ) tussen half twee en 4 uur in de middag. We gaan uit van mooi weer en dan speelt veel zich buiten af natuurlijk.
Programma:
1.    Inloop vanaf 13.30 uur. Voor de deur is het Vrijmarkt door en voor kinderen en hun ouders. Buurtbewoner Hanna Berger start met het beplanten van de nieuwe geveltuinen langs de winkel. U kunt een handje helpen.
2.    Om 14.00 uur openen we officieel de nieuwe foto tentoonstelling in de winkel. Deze foto’s zijn van de hand van Bas Kijzers, een fotograaf uit de buurt. Titel: zand in al haar variaties.
3.    De buurtgroep Wij Weimar vertelt om half drie over de resultaten tot nu toe maar vooral ook over de plannen in de nabije toekomst.
4.    Accordeonspeler Frans Krabbendam zorgt voor passende muzikale begeleiding tijdens en tussendoor.
Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes en we hopen vooral op veel nieuwe aanmeldingen om ons te helpen de Weimarstraat beter en mooier te maken. We hebben bijvoorbeeld ook vrijwilligers nodig om buurtwandelingen te begeleiden, een buurtarchief op te zetten en nog veel meer.
Alle buurtbewoners met goede ideeen voor de buurt kunnen bij ons terecht. De winkel is nog lang niet vol en we willen graag een pand waar het bruist van actie en plezier.
Meld u aan als u zeker weet dat u komt. U helpt ons dan met de planning van de hapjes en drankjes. info@wijweimar.nl  of via Whats app  nummer 0629099442

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE