festiviteiten

Uitnodiging WijWeimar Koningsdag!

Kom buurten bij Wij WEIMAR op Koningsdag 27 april

Op zaterdag 27 april is het feest rond de buurtwinkel van WIJ WEIMAR op de hoek van Weimarstraat en Noorderbeekdwarsstraat ( 218 ) tussen half twee en 4 uur in de middag. We gaan uit van mooi weer en dan speelt veel zich buiten af natuurlijk.
Programma:
1.    Inloop vanaf 13.30 uur. Voor de deur is het Vrijmarkt door en voor kinderen en hun ouders. Buurtbewoner Hanna Berger start met het beplanten van de nieuwe geveltuinen langs de winkel. U kunt een handje helpen.
2.    Om 14.00 uur openen we officieel de nieuwe foto tentoonstelling in de winkel. Deze foto’s zijn van de hand van Bas Kijzers, een fotograaf uit de buurt. Titel: zand in al haar variaties.
3.    De buurtgroep Wij Weimar vertelt om half drie over de resultaten tot nu toe maar vooral ook over de plannen in de nabije toekomst.
4.    Accordeonspeler Frans Krabbendam zorgt voor passende muzikale begeleiding tijdens en tussendoor.
Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes en we hopen vooral op veel nieuwe aanmeldingen om ons te helpen de Weimarstraat beter en mooier te maken. We hebben bijvoorbeeld ook vrijwilligers nodig om buurtwandelingen te begeleiden, een buurtarchief op te zetten en nog veel meer.
Alle buurtbewoners met goede ideeen voor de buurt kunnen bij ons terecht. De winkel is nog lang niet vol en we willen graag een pand waar het bruist van actie en plezier.
Meld u aan als u zeker weet dat u komt. U helpt ons dan met de planning van de hapjes en drankjes. info@wijweimar.nl  of via Whats app  nummer 0629099442

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE